برگزاری سیزدهمین سمینار مشاوره سیاسی به زنان در شهر کاسل آلمان با حضور اعضای سازمان برمش

برگزاری سیزدهمین سمینار مشاوره سیاسی به زنان در شهر کاسل آلمان با حضور اعضای سازمان برمش

برمش/ سیزدهمین سمینار “مشاوره سیاسی زنان” به آلمانی “Frauenpolitischer Ratschlag” با حضور نمایندگانی از ۳۳ کشور جهان از تاریخ ۱۰ تا ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۳، در شهر کاسل آلمان برگزار شد.

این سمینار فرصتی بود تا دختران و زنان از نقاط مختلف جهان درباره مسائل، چالش‌ها و مبارزات خویش صحبت کنند و تجربیات خویش را به اشتراک بگذارد.

مسائل مطرح شده در این سمینار بسیار متنوع بود و از جمله آنها می توان به مبارزه برای ساده ترین حقوق شهروندی، مشکلات زنان پس از مهاجرت، مبارزه برای داشتن حقوق برابر در مشاغل مشابه نسبت به مردان، مبارزه با تن فروشی به عنوان شغل، مبارزه با خشونت خانگی و مردسالاری و دین سالاری، مبارزه با تبعیض و اجحاف در محل کار و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

همچنین در این سه روز کارگروه های آموزشی برگزار شد و به مسائل و مشکلات زنان و راهکارهای برون رفت از آن پرداخته شد.

به عنوان مثال در خصوص تاثیر شبکه های اجتماعی که حاصل نظام سرمایه داری حاکم بر جهان هستند بر دختران و زنان صحبت شد که با معرفی استانداردهای کاذب برای دختران و زنان باعث می شوند آنها خود را همیشه «ناشاد و ناکافی» ببینند.

در این جلسات همچنین از نیاز به دسترسی به آموزش باکیفیت و فرصت‌های برابر در حوزه‌های علمی و حرفه‌ای صحبت شد، زیرا هنوز در بسیاری از جوامع دسترسی به این امکانات به صورت برابر فراهم نیست. موضوع سلامت زنان، شامل حق انتخاب در حوزه‌های سلامت باروری و دسترسی به خدمات بهداشتی مناسب، نیز از جمله مباحث پررنگ این کنفرانس بود.

در خصوص ایران نیز به چند ملیتی بودن ایران اشاره و شرح داده شد که ایران از ملیت های گوناگون از جمله بلوچ، کورد، تورک، عرب و کاسپین و … تشکیل شده است و هر کدام از این زنان به دلیل غیر فارس بودن تحت ستم مضاعف قرار می گیرند.

از دیگر موارد برجسته در این سمینار بررسی تاثیر جنگ ها، استقرار حکومت های مذهبی همچون طالبان و جمهوری اسلامی بر زندگی زنان بود.

لازم به ذکر است این سمینار هر دو سال یکبار توسط زنان داوطلب از گروه ها و احزاب و زنان مستقل برنامه ریزی و برگزار می شود و در پایان جلسه تعدادی از زنان خود را از هم اکنون جهت برنامه ریزی و برگزاری دوره بعدی این سمینار کاندید کردند.

#برمش_صدای_زنان_بلوچستان

Bramsh-Balochistan woman’s voice

تلاش برای دستیابی به برابری جنسیتی و رفع هر گونه تبعیض و پیشبرد فعالیتها بر بنیاد حقوق بشر سازمان ملل میتوانید از طریق لینک های زیر با بِرَمْش همراه باشید:

وبسایت برمش :
www.Bramsh.org
Instagram:
https://www.instagram.com/bramsh_org
Telegram:
https://t.me/bramshbalochistan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا