تاریخچه و اهمیت روز جهانی رادیولوژی

تاریخچه و اهمیت روز جهانی رادیولوژی

برمش/ هشت نوامبر سالروز کشف اشعه ایکس توسط “رونتگن” دانشمند آلمانی است که با عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است.

روز جهانی رادیولوژی جایگزین روز اروپایی رادیولوژی شد که در سال ۲۰۱۱ راه‌اندازی شده بود. ۱۰ فوریه سال ۲۰۱۱، به مناسبت بزرگداشت درگذشت “ویلهلم رونتگن”، کاشف اشعه ایکس، توسط سازمان انجمن رادیولوژی اروپا (ESR) به عنوان روز اروپایی رادیولوژی (EDoR) انتخاب گردید.

در ۲۸ نوامبر همان سال، ESR با همکاری انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) و کالج رادیولوژی آمریکا (ACR) تصمیم به تأسیس روز جهانی رادیولوژی گرفتند و به‌طور رسمی در نشست سالانه RSNA در شیکاگو در ۲۸ نوامبر ۲۰۱۱ توافق شد که «روز جهانی رادیولوژی از تاریخ بزرگداشت سالگرد درگذشت رونتگن به روز کشف اشعه ایکس تغییر یابد.

لازم به ذکر است در ۸ نوامبر سال ۱۸۹۵، “ویلهلم کنراد رونتگن” در جریان تحقیقاتی بر روی پرتوهای کاتدی، به‌طور تصادفی اشعه ایکس را کشف کرد و بدین ترتیب پایه‌ای برای رشته رادیولوژی بنا نهاد. این کشف به توسعه روش‌های مختلف تصویربرداری منجر شد و امروزه یکی از اجزای اساسی علم پزشکی به‌شمار می‌رود.

#برمش_صدای_زنان_بلوچستان

Bramsh-Balochistan woman’s voice

تلاش برای دستیابی به برابری جنسیتی و رفع هر گونه تبعیض و پیشبرد فعالیتها بر بنیاد حقوق بشر سازمان ملل میتوانید از طریق لینک های زیر با بِرَمْش همراه باشید:

وبسایت برمش :
www.Bramsh.org
Instagram:
https://www.instagram.com/bramsh_org
Telegram:
https://t.me/bramshbalochistan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا